Go Back   Honda-Tech > Honda and Acura Technical Forums > Hybrid/Engine swaps
Sign in using an external account
Register Forgot Password?
Search


Welcome to Honda-Tech!
Welcome to Honda-Tech.com.

You are currently viewing our forums as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join the Honda-Tech community today!


Reply
 
 
 
submit to reddit
 
Thread Tools Search this Thread
Old 05-16-2004, 10:58 AM   #1
Chuji
Honda-Tech Member
Garage is empty, add now
 
Join Date: Jan 2000
Location: Tampa, FL
Posts: 167
iTrader Rating: (0)
Default Keep blowing 100A battery fuse

I just installed a fresh ls/vtec motor in the 96 integra. I went to connect the battery cables and pop goes the 100A battery fuse. I tried installing another but it popped also. So I have a major short somewhere, how the hell do I go about finding it. My 02 sensor wiring is disconnected along with my coolent temp sensor on the head, maybe this has something to do with it? I also degreased the engine bay while the motor was out, I doubt it but could this have screwed up my harness?
__________________
450whp LSV E85
Chuji is offline   Reply With Quote
Old 05-16-2004, 02:30 PM   #2
Kamin
Honda-Tech Member
Garage is empty, add now
 
Kamin's Avatar
 
Join Date: Sep 2001
Location: Tucson, AZ
Posts: 12,180
iTrader Rating: (0)
Send a message via AIM to Kamin
Default Re: Keep blowing 100A battery fuse (Chuji)

you have a short somewhere on the battery cable

inspect it from the pos post down to the starter.
Kamin is offline   Reply With Quote
Old 05-16-2004, 10:50 PM   #3
FRANK_WHITE
Junior Member
Garage is empty, add now
 
Join Date: Nov 2001
Location: New York
Posts: 993
iTrader Rating: (0)
Send a message via AIM to FRANK_WHITE
Default

check your grounds aswell...when i put my motor in my old hatch i kept doing that lolol..oh well u live to learn
FRANK_WHITE is offline   Reply With Quote
 
 
 
submit to reddit
Reply

Tags
100, 100a, 100amp, accord, battery, blowing, buy, fuse, fuses, honda, installing, integra, ls, main

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump



All times are GMT -8. The time now is 06:59 PM.



2008 Copyright, InternetBrands Inc.
Powered by vBulletin® Version 3.7.4
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.

Honda and the Honda marquee are registered trademarks of the American Honda Motor Company, Inc. Neither American Honda Motor Company nor its subsidiaries or affiliates shall bear any responsibility for Honda-Tech.com content, comments, or advertising. Honda-Tech.com is not affiliated with American Honda Motor Company in any way. American Honda Motor Company does not sponsor, support, or endorse Honda-Tech.com in any way. Copyright/trademark/sales mark infringements are not intended or implied.
Emails & Contact Details