no boost?

 
Old 07-03-2007, 07:32 PM
  #1  
Thread Starter
 
ericstambaugh07's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 212
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default no boost?

before i was getting boost leak b/c of a crappy boost controller..now it wont hit boost..could i have fouled out my plugs..or what?
ericstambaugh07 is offline  
Old 07-03-2007, 07:33 PM
  #2  
Member
 
numbnuts22715's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: TX, USA
Posts: 3,325
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default

maybe you have a vacuum leak?
have you checked all the vacuum lines and couplers?
numbnuts22715 is offline  
Old 07-03-2007, 07:36 PM
  #3  
Thread Starter
 
ericstambaugh07's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 212
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default Re: (numbnuts22715)

im checking all my vacuum lines tomm with a vac guage
my idle fluxuates sometimes..and im prety sure its from a vacuum leak b/c im not throwing a iacv code so...
ericstambaugh07 is offline  
Old 07-03-2007, 07:40 PM
  #4  
Member
 
numbnuts22715's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: TX, USA
Posts: 3,325
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default Re: (ericstambaugh07)

<TABLE WIDTH="90%" CELLSPACING=0 CELLPADDING=0 ALIGN=CENTER><TR><TD>Quote, originally posted by ericstambaugh07 &raquo;</TD></TR><TR><TD CLASS="quote">im checking all my vacuum lines tomm with a vac guage
my idle fluxuates sometimes..and im prety sure its from a vacuum leak b/c im not throwing a iacv code so...</TD></TR></TABLE>

Well if so, then thats why you arent building boost...
numbnuts22715 is offline  
Old 07-03-2007, 07:48 PM
  #5  
Thread Starter
 
ericstambaugh07's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 212
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default Re: (numbnuts22715)

ok cool..thanks
ericstambaugh07 is offline  
Old 07-03-2007, 07:57 PM
  #6  
Junior Member
 
high_octane's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: des moines, ia, usa
Posts: 136
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default

is ur turbo wheel still spining?
high_octane is offline  
Old 07-03-2007, 07:59 PM
  #7  
Thread Starter
 
ericstambaugh07's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 212
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default Re: (high_octane)

ya i checked it..its all spinning and everything..but i just wont hit boost
ericstambaugh07 is offline  
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
vtak2nr
Forced Induction
8
08-27-2009 03:59 AM
mkinpwrat12g's
Forced Induction
6
09-29-2005 02:33 PM
ash.zero
Forced Induction
4
07-09-2005 04:22 PM
DXturbo
Forced Induction
2
07-18-2003 09:14 AM
shming123
Forced Induction
9
05-06-2003 01:49 PM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: no boost?


Contact Us - About Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.
 
  • Ask a Question
    Get answers from community experts
Question Title:
Description:
Your question will be posted in: