freash built and now a code on start up

 
Old 10-02-2007, 05:25 PM
  #1  
Honda-Tech Member
Thread Starter
 
stockb18c's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: indy, in, USA
Posts: 376
Default freash built and now a code on start up

it code 10 which i IAT sensor i will unuplug and plug it back in and the light will turn off then one i start it i will come back on does it seem like the sensor is bad or bad connection cause i have check everything please help car runs like complete **** right now
stockb18c is offline  
Old 10-02-2007, 05:45 PM
  #2  
 
Join Date: Aug 2002
Location: Hillburn, NY, USA
Posts: 5,724
Default Re: freash built and now a code on start up (stockb18c)

take out the sensor and see if the tip is melted...its probably a bad sensor
xenocron is offline  
Old 10-02-2007, 08:43 PM
  #3  
Honda-Tech Member
Thread Starter
 
stockb18c's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: indy, in, USA
Posts: 376
Default

yup bad sensor thanks
stockb18c is offline  
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
mattmaine1991
Honda Civic / Del Sol (1992 - 2000)
0
04-18-2015 12:04 PM
rowo87
Honda Civic (2001 - 2005)
8
03-31-2010 10:38 PM
crexer
Honda Civic / Del Sol (1992 - 2000)
8
07-16-2006 03:47 PM
highperboi
Acura Integra
3
11-01-2004 04:25 PM
baddassduramax
Forced Induction
18
06-14-2004 07:32 AM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: freash built and now a code on start up


Contact Us - About Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.
 
  • Ask a Question
    Get answers from community experts
Question Title:
Description:
Your question will be posted in: