I need help 2003 Acura tl-s - Honda-Tech


I need help 2003 Acura tl-s

Reply
 
 
 
Thread Tools Search this Thread
Old 10-01-2016, 06:09 PM   #1
Trial User
Thread Starter
 
Join Date: Oct 2016
Posts: 1
Default I need help 2003 Acura tl-s

Okay so I have a 2003 Acura tl-s that I bought with a bad motor. So I got another used motor for it, same thing that came out of it. I got through the swap. Check about 100 times to make sure everything was hooked up. I put fresh 5w30 full synthetic oil in it. So it started up the first time. Runs great. Has a check engine light, vsa light, and the triangle with the ! Was lit up. I hook upy scanner and get p1259 I believe it was. VTEC system malfunction.
I've tested the VTEC solenoid, swapped it with another one, put a brand new VTEC oil pressure sensor, made sure all connections were tight, erased the codes, the check engine light goes off for like 5 seconds, then comes right back on and puts the car in limp mode.
I have tried swapping computers with one that I know is a good one.
I have no idea what else it could be. Would the vsa light be caused by the transmission speed sensor? And could that be keeping the car in limp mode?
Any suggestions would be much appreciated

Last edited by [email protected]; 10-01-2016 at 06:16 PM. Reason: Wrong wording
Alec5y6@hotmail is offline   Reply With Quote
 
 
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
2003 Civic limp mode kmarolla Honda Civic (2001 - 2005) 11 04-13-2016 05:53 PM
vsa light with /!\ illuminated. Code 83-1 ecm related Michael Hinchey Acura TL, RL & ZDX 2 03-04-2016 12:08 PM
...:::FS:::... 02 Acura TL Type S --WI -- 97_hatch Vehicles for sale 6 08-04-2007 09:54 PM
Tl-S snow tires and rims vtec95 Wheel and Tire 4 03-17-2007 06:24 AM
TL Type S guage cluster retrofit into a 99 TL-P lithiumus Acura TL, RL & ZDX 5 05-17-2005 11:26 AM


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -8. The time now is 02:09 AM.


 
  • Ask a Question
    Get answers from community experts
What's your question?
Send