Led guage problem - Honda-Tech - Honda Forum Discussion


Lighting HID/Xenon kits, Retrofits and Associated Topics

Led guage problem

Reply
 
 
 
Thread Tools Search this Thread
Old 04-30-2012, 01:34 PM   #1
Honda-Tech Member
Thread Starter
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 20
Default Led guage problem

I ordered a set of replacement leds for my friend 95 civic after installation it didn't work. The secondary lights work (signals ect) but the speedo/tach lights wont work. We then proceeded to put the original bulbs back in which also ended up not working I bench tested the leds they all work and so do the factory bulbs and i have power at board where they mount but they don't light up can anyone help????
max626 is offline   Reply With Quote
Old 04-30-2012, 01:39 PM   #2
Honda-Tech Member
iTrader: (1)
 
Blacknight117's Avatar
 
Join Date: Feb 2011
Location: Jersey
Posts: 863
Default Re: Led guage problem

Check the underdash fuses.
Blacknight117 is offline   Reply With Quote
Old 04-30-2012, 01:45 PM   #3
Honda-Tech Member
Thread Starter
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 20
Default Re: Led guage problem

Sorry forgot to add that all fuses were checked also
max626 is offline   Reply With Quote
Old 04-30-2012, 01:48 PM   #4
Honda-Tech Member
iTrader: (1)
 
Blacknight117's Avatar
 
Join Date: Feb 2011
Location: Jersey
Posts: 863
Default Re: Led guage problem

All plugs plugged into that back of the cluster? Make sure their pushed in, sometimes you may think their in when they are not.
Blacknight117 is offline   Reply With Quote
Old 04-30-2012, 01:55 PM   #5
Honda-Tech Member
Thread Starter
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 20
Default Re: Led guage problem

plugs are fine as well, with either bulb placed in they wont light up but when i put the test light to the board where its suppose to make contact with the bulb i have power
max626 is offline   Reply With Quote
Old 04-30-2012, 03:17 PM   #6
Honda-Tech Member
 
gzes's Avatar
 
Join Date: Apr 2012
Posts: 980
Default Re: Led guage problem

The contacts aren't contacting or are they?
gzes is offline   Reply With Quote
Old 04-30-2012, 03:40 PM   #7
Honda-Tech Member
 
fungus mungus's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Location: The Golden State
Posts: 1,694
Default Re: Led guage problem

Is your dimmer switch plugged in? Do the radio and climate control lights work?

fm
fungus mungus is offline   Reply With Quote
Old 04-30-2012, 04:00 PM   #8
Honda-Tech Member
 
gzes's Avatar
 
Join Date: Apr 2012
Posts: 980
Default Re: Led guage problem

I no u said even with the original bulbs it doesn't turn on but did u check the polarity on the leds and also did u try more than one bulb? They can look good but be bad aswell
gzes is offline   Reply With Quote
Old 04-30-2012, 09:43 PM   #9
Honda-Tech Member
Thread Starter
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 20
Default Re: Led guage problem

I tested about 4-6 bulbs, dimmer was plugged in and i tired adjusting it still nothing. As far as it making contact i bent the tabs thinking it was making contact with the board but it was evident it was since it began to smeer the copper on the board. If we have time after work we'll def go through all the suggested steps again just to make sure
max626 is offline   Reply With Quote
 
 
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Replaced 2 tail lights on 98 Accord with LED bulbs, brake light sensor won't go off. f23a1 Honda Accord (1990 - 2002) 4 08-07-2016 03:20 PM
LED Load resistor accord 02 lx sedan xx217xx Honda Accord (1990 - 2002) 18 06-03-2016 09:12 AM
Non-existent dome light dub4life Honda Civic / Del Sol (1992 - 2000) 4 11-12-2010 06:46 PM
The Ultimate LED vs. stock bulb comparison! PatrickGSR94 Lighting 23 12-05-2007 11:30 PM
Does a 2057 LED tail bulb exist??? kay_animation Honda / Acura 0 07-18-2002 01:38 PM


Tags
climate, powered, regional, vbulletin, western

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -8. The time now is 04:00 PM.


 
  • Ask a Question
    Get answers from community experts
What's your question?
Send