Honda Civic / Del Sol (1992 - 2000) EG/EH/EJ/EK/EM1 Discussion

Guage Cluster HELP!!!!!

 
Old 09-16-2004, 10:09 AM
  #1  
Thread Starter
 
Civicvtihatch's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: St.Pete, Florida, us
Posts: 16
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default Guage Cluster HELP!!!!!

Last night as i was driving my 93 hatch, and all of my guages went out on my guage cluster, (water temp, fuel, mph, tach...) The light was still on, but all guages stoped working also the turn signals dont work, but the hazards do. I hit a bump and they started working agian. Then after i got home, I had to leave to go somewhere and i started my car up and they didnt work. It sounds like a loose wire or something. I dont think it could be a fuse if it stoped working and came back on. Plus i dont really see a fuse for the guage cluster on my fuse panel, just a fuse for the light. All help will be greatly appriciated thanks!!
Civicvtihatch is offline  
Old 09-16-2004, 10:11 AM
  #2  
 
slammed_coupe's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: Ottawa, Ontario, Canada
Posts: 88
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default Re: Guage Cluster HELP!!!!! (Civicvtihatch)

sounds to me like you have a short in your wires my friend...did you remove your cluster and re-install it? if so make sure you did it correctly
slammed_coupe is offline  
Old 09-16-2004, 10:21 AM
  #3  
Thread Starter
 
Civicvtihatch's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: St.Pete, Florida, us
Posts: 16
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default

no But i will jump on it and check it out! thanks
Civicvtihatch is offline  
Old 09-16-2004, 10:26 AM
  #4  
 
slammed_coupe's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: Ottawa, Ontario, Canada
Posts: 88
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default Re: (Civicvtihatch)

no prob dude!
slammed_coupe is offline  
Old 09-16-2004, 10:27 AM
  #5  
Thread Starter
 
Civicvtihatch's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: St.Pete, Florida, us
Posts: 16
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default

I have never removed the cluster before. Thats why i dont understand why a wire could be loose in there.
Civicvtihatch is offline  
Old 09-16-2004, 10:28 AM
  #6  
Thread Starter
 
Civicvtihatch's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: St.Pete, Florida, us
Posts: 16
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default

I have never removed the cluster, thats why i dont understand how a wir could be loose.
Civicvtihatch is offline  
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
Lil Dre
Honda Civic / Del Sol (1992 - 2000)
0
04-06-2014 10:35 AM
mugencivic94
Honda Civic / Del Sol (1992 - 2000)
2
08-17-2007 09:54 AM
asilaydying1984
Honda CRX / EF Civic (1988 - 1991)
0
07-04-2005 06:54 PM
CRX_GUY_123
Audio / Security / Video
2
05-21-2004 08:12 AM
CRX_GUY_123
Tech / Misc
0
05-20-2004 08:54 PM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: Guage Cluster HELP!!!!!


Contact Us - About Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.
 
  • Ask a Question
    Get answers from community experts
Question Title:
Description:
Your question will be posted in: