Honda Accord (2013 - Current) 2013 - Current Honda Accord and Inspire

DEL and Low Beam Not Working

 
Old 12-07-2017, 06:38 PM
  #1  
Trial User
Thread Starter
 
Join Date: Dec 2017
Posts: 1
Icon5 DEL and Low Beam Not Working

The lights are not working on my 2013 Honda Accord. I checked the bulbs, fuses, and listened to the switch for functionality and they are fine. This happened less than a day after the dealership did a software update on the car and fixed a recall involving my battery sensor. I have not had an issue in over two years since having the car, so it appears too coincidental of an incident. Is it possible there's a software conflict causing it, or is it more apt to be the grounding afterall?
Ryan Knapp is offline  
Old 12-07-2017, 07:12 PM
  #2  
Global Moderator
 
tech8's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 3,615
Default Re: DEL and Low Beam Not Working

You did not indicate trim level, etc. There are differences in features and circuits between the trim levels, etc.

Regardless, check under-hood Fuse No. A12-6 (30A).
tech8 is offline  
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
Boostage
All Motor / Naturally Aspirated
19
03-19-2019 02:57 PM
Toxin715
Honda Civic / Del Sol (1992 - 2000)
7
12-29-2016 04:55 AM
Blizzard
Audio / Security / Video
0
03-09-2010 02:56 PM
Boostage
Tech / Misc
2
05-27-2005 10:21 AM
vg7z
Honda Civic / Del Sol (1992 - 2000)
7
10-23-2004 09:05 PM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: DEL and Low Beam Not Working


Contact Us - About Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.
 
  • Ask a Question
    Get answers from community experts
Question Title:
Description:
Your question will be posted in: