Honda Accord (2013 - Current) 2013 - Current Honda Accord and Inspire

2017 Honda Accord Exl, 13k miles

 
Old 01-29-2019, 03:33 PM
  #1  
Honda-Tech Member
Thread Starter
 
Join Date: Jan 2019
Posts: 2
Default 2017 Honda Accord Exl, 13k miles

I just bought a 2017 Honda accord, it was a rebuilt car. I live in Maryland and went to Miami, drove the car from Miami to Orlando and then use auto train to transport the car to MD. Everything works and the car is fun to drive, but Im now getting annoying vibration when the car idling, more vibration when I engage Drive or in Reverse, but once I start driving, its smooth out and nothing until I get to a stop. Two mechanics looked at the car and they couldn't find anything and they said to continue to drive the car like that. I feel this annoying vibration on the seat and steering wheel when idling, in Drive and Reverse, but seem okay in park and neutral. Do any one have any new update on how to fix this problem. Thanks
Aminu707 is offline  
Old 02-07-2019, 09:54 AM
  #2  
Member
 
GoLowDrew's Avatar
 
Join Date: Dec 1999
Location: East Palo Alto, CA
Posts: 88,639
Default Re: 2017 Honda Accord Exl, 13k miles

Rebuilt like it was totaled in an accident and then brought back to life as a salvage title car?

If so, that may be hard to pin down. Sorry, no help in the reply.
GoLowDrew is offline  
Old 02-07-2019, 01:38 PM
  #3  
Honda-Tech Member
Thread Starter
 
Join Date: Jan 2019
Posts: 2
Default Re: 2017 Honda Accord Exl, 13k miles

Yes, it was rebuilt after it was totaled from an accident
Aminu707 is offline  
Old 02-15-2019, 08:34 AM
  #4  
Trial User
 
Join Date: Feb 2019
Posts: 2
Default Re: 2017 Honda Accord Exl, 13k miles

Interesting.

I just purchased a 2016 Accord EX-L with a similar issue. It has a clean title, but on the Carfax it had an accident to the front, left, and rear. The car is in impeccable shape and only has 18k miles on it. Only thing that seems a bit off is the idling as well. Typically when I'm at a light or under 5 mph. It's a shake, as if the engine is chugging.

I wonder if it's the CVT since I never had this problem with any automatic or standard I've ever owned.

Would love to see if anyone else has experienced this issue!
Bisco42 is offline  
 


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - About Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.
 
  • Ask a Question
    Get answers from community experts
Question Title:
Description:
Your question will be posted in: