Go Back   Honda-Tech > Honda and Acura Model-Specific Technical Forums > Acura Integra
Sign in using an external account
Register Forgot Password?
Search


Welcome to Honda-Tech!
Welcome to Honda-Tech.com.

You are currently viewing our forums as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join the Honda-Tech community today!


Reply
 
 
 
submit to reddit
 
Thread Tools Search this Thread
Old 05-25-2010, 12:50 PM   #1
Black-Ty [EG6]
Honda-Tech Member
Garage is empty, add now
 
Black-Ty [EG6]'s Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: Out in the 805 blowin' clouds of that KILLA.
Posts: 15,523
iTrader Rating: (0)
Default Brake lights won't work

alright so i jus picked up a 95 teg and the brake lights dont work. the tail lights light up when i turn the headlights on but still nothing with i press the brake pedal. i checked all the fuses and even put a brand new brake light switch in and still they dont work. ANYONE have any ideas? or kno wat to check next? Thanks HT.
__________________
[F]resh[C]oast[K]ings
Black-Ty [EG6] is offline   Reply With Quote
Old 05-25-2010, 02:17 PM   #2
770_dc2
Honda-Tech Member
Garage is empty, add now
 
Join Date: Feb 2009
Location: Georgia
Posts: 258
iTrader Rating: (0)
Default Re: BRAKE LIGHTS WONT WORK!!!

when you say you put a brand new brake light switch did you mean the the one under the brake padal? if so, it might just b an electrical problem mine had the same problem and switch the brake switch that was under my brake pedal and everything worked again
770_dc2 is offline   Reply With Quote
Old 05-25-2010, 03:03 PM   #3
Black-Ty [EG6]
Honda-Tech Member
Garage is empty, add now
 
Black-Ty [EG6]'s Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: Out in the 805 blowin' clouds of that KILLA.
Posts: 15,523
iTrader Rating: (0)
Default Re: BRAKE LIGHTS WONT WORK!!!

yeah its on the brake pedal. i was hoping it was that simple. no luck
__________________
[F]resh[C]oast[K]ings
Black-Ty [EG6] is offline   Reply With Quote
Old 05-25-2010, 03:10 PM   #4
770_dc2
Honda-Tech Member
Garage is empty, add now
 
Join Date: Feb 2009
Location: Georgia
Posts: 258
iTrader Rating: (0)
Default Re: BRAKE LIGHTS WONT WORK!!!

might have to check to c if u have enough power on ur wires
770_dc2 is offline   Reply With Quote
Old 05-25-2010, 04:03 PM   #5
Black-Ty [EG6]
Honda-Tech Member
Garage is empty, add now
 
Black-Ty [EG6]'s Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: Out in the 805 blowin' clouds of that KILLA.
Posts: 15,523
iTrader Rating: (0)
Default Re: BRAKE LIGHTS WONT WORK!!!

fixed. it was the horn fuse. NEVER would have thought that.
__________________
[F]resh[C]oast[K]ings
Black-Ty [EG6] is offline   Reply With Quote
Old 08-10-2010, 03:38 AM   #6
bOOSTin5th
Honda-Tech Member
Garage is empty, add now
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 7
iTrader Rating: (0)
Default Re: Brake lights won't work

wow this is exactly whats happening to me right now. it all started from my cluster needles all droping down with the actual cluster still lighting up. so i read up on that and it came out to be that the reverse wires that come out on the trans grounded out and my reverse lights didnt work nor the cluster. now i replaced the fuse and before i even messed with it ive noticed that my brake lights do not work, now i know that the fuse box under the hood has a fuse for horn,brake system etc which is right next to the hazard lights fuze which i believe is a 10a and the horn/brake system is a 20a or reversed... so i checked both fuses and nothing stil. after bypassing the reverse wire clip that comes out of the trans and replacing the blown fuse still nothing.i believe the reverse lights and the cluster not working before dont have anything to do with my brake lights but if the horn fuse does than wjo knows? and just to make everything clear that reverse light/cluster needle problem
is fixed which is the reason y i dont think it has sumthing to do with the breaklights. one last thing to check is the brake light switch which im guessin is located to on the brake pedal.
by the way its a 97 integra ls.and quick question where is this brakelight switch? is ot a blue clip that clips onto a bigger white clip on the top of the brale pedal?

Last edited by bOOSTin5th; 08-10-2010 at 03:53 AM.
bOOSTin5th is offline   Reply With Quote
 
 
 
submit to reddit
Reply

Tags
02, 90, 98, brake, dont, eg6, honda, integra, light, lights, pedal, press, problem, wont, work, working

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump



All times are GMT -8. The time now is 10:45 AM.



2008 Copyright, InternetBrands Inc.
Powered by vBulletin® Version 3.7.4
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.

Honda and the Honda marquee are registered trademarks of the American Honda Motor Company, Inc. Neither American Honda Motor Company nor its subsidiaries or affiliates shall bear any responsibility for Honda-Tech.com content, comments, or advertising. Honda-Tech.com is not affiliated with American Honda Motor Company in any way. American Honda Motor Company does not sponsor, support, or endorse Honda-Tech.com in any way. Copyright/trademark/sales mark infringements are not intended or implied.
Emails & Contact Details