Go Back   Honda-Tech > Honda and Acura Model-Specific Technical Forums > Acura Integra
Sign in using an external account
Register Forgot Password?
Search


Welcome to Honda-Tech!
Welcome to Honda-Tech.com.

You are currently viewing our forums as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join the Honda-Tech community today!


Reply
 
 
 
submit to reddit
 
Thread Tools Search this Thread
Old 01-12-2005, 07:12 PM   #1
Dropped90Integra
Garage is empty, add now
 
Dropped90Integra's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: NJ, USA
Posts: 722
iTrader Rating: (0)
Send a message via AIM to Dropped90Integra
Default Which wire does the tach hook up too?

I just bought a Autometer Phantom Tach and need to know which wire on the connector of my 90 GS Teg does that wire from the tach hook to on that connector... need to know soon.... thanks for the help Click the image to open in full size.
__________________
My girl loves it when the VTEC pulls.... makes her want more & more like sex [img]http://images.honda-tech.com/set1/smile/emsmilep.gif[/img]

94 Integra GSR (Drag car) [img]http://images.honda-tech.com/set1/smile/emthup.gif[/img]
94 Integra GSR (Street car) [img]http://images.honda-tech.com/set1/smile/emthup.gif[/img]
91 Chevy S10 Blazer Bagged - Sold
90 Integra GS - Blew motor/Sold
95 Coupe 1.5 - Smashed in front of house
92 Integra LS - Impounded [img]http://images.honda-tech.com/set1/smile/emthdown.gif[/img]
Dropped90Integra is offline   Reply With Quote
Old 01-12-2005, 07:45 PM   #2
LSRracing95
Garage is empty, add now
 
LSRracing95's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Flanders, NJ, United States
Posts: 518
iTrader Rating: (0)
Send a message via AIM to LSRracing95
Default Re: Which wire does the tach hook up too? (SlammedDAHatch)

i have a ractive tach, i believe i piggybacked it to either a blue or green wire in the distributor..
__________________
JL Audio [img]http://images.honda-tech.com/set1/smile/emthup.gif[/img]
MB Quart [img]http://images.honda-tech.com/set1/smile/emthup.gif[/img]
Dynamat [img]http://images.honda-tech.com/set1/smile/emthup.gif[/img]
SQL [img]http://images.honda-tech.com/set1/smile/emthup.gif[/img]

LSRracing95 is offline   Reply With Quote
Old 01-12-2005, 07:47 PM   #3
Dropped90Integra
Garage is empty, add now
 
Dropped90Integra's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: NJ, USA
Posts: 722
iTrader Rating: (0)
Send a message via AIM to Dropped90Integra
Default Re: Which wire does the tach hook up too? (LSRracing95)

Yea, I think there a blue, green, and than a lot of white with blue or green lines on them..... just don't know which is which
__________________
My girl loves it when the VTEC pulls.... makes her want more & more like sex [img]http://images.honda-tech.com/set1/smile/emsmilep.gif[/img]

94 Integra GSR (Drag car) [img]http://images.honda-tech.com/set1/smile/emthup.gif[/img]
94 Integra GSR (Street car) [img]http://images.honda-tech.com/set1/smile/emthup.gif[/img]
91 Chevy S10 Blazer Bagged - Sold
90 Integra GS - Blew motor/Sold
95 Coupe 1.5 - Smashed in front of house
92 Integra LS - Impounded [img]http://images.honda-tech.com/set1/smile/emthdown.gif[/img]
Dropped90Integra is offline   Reply With Quote
Old 01-12-2005, 08:11 PM   #4
Racermech
Member
Garage is empty, add now
 
Racermech's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: P Town Yo, ca
Posts: 2,987
iTrader Rating: (0)
Default Re: Which wire does the tach hook up too? (SlammedDAHatch)

Ok it has been a long time since i put a tach in my old DA, but i swear we hooked it to the green in the distributor, double check, but i am pretty sure that is correct
__________________
Quote:
Originally Posted by twentyhurtz
last but not least, the best, how do i keep rats from getting under the hood and quit chewing on my 80 dollar accel wires and vac lines? its pissing me off.
Racermech is offline   Reply With Quote
Old 01-13-2005, 08:57 PM   #5
LSRracing95
Garage is empty, add now
 
LSRracing95's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Flanders, NJ, United States
Posts: 518
iTrader Rating: (0)
Send a message via AIM to LSRracing95
Default Re: Which wire does the tach hook up too? (Racermech)

ya, im pretty sure its the green wire on the distributor as well.. if not, try the blue.. one of em will work Click the image to open in full size.
__________________
JL Audio [img]http://images.honda-tech.com/set1/smile/emthup.gif[/img]
MB Quart [img]http://images.honda-tech.com/set1/smile/emthup.gif[/img]
Dynamat [img]http://images.honda-tech.com/set1/smile/emthup.gif[/img]
SQL [img]http://images.honda-tech.com/set1/smile/emthup.gif[/img]

LSRracing95 is offline   Reply With Quote
 
 
 
submit to reddit
Reply

Tags
1992, 2000, 92, autometer, civic, connection, green, honda, hook, hookup, integra, model, motorcycle, tach, tachometer, wire, wiring, work

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump



All times are GMT -8. The time now is 05:21 AM.



2008 Copyright, InternetBrands Inc.
Powered by vBulletin® Version 3.7.4
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.

Honda and the Honda marquee are registered trademarks of the American Honda Motor Company, Inc. Neither American Honda Motor Company nor its subsidiaries or affiliates shall bear any responsibility for Honda-Tech.com content, comments, or advertising. Honda-Tech.com is not affiliated with American Honda Motor Company in any way. American Honda Motor Company does not sponsor, support, or endorse Honda-Tech.com in any way. Copyright/trademark/sales mark infringements are not intended or implied.
Emails & Contact Details